dimecres, de març 30, 2011

Torna la Champions

La setmana vinent he estat convocat a seguir el partit de Champions a casa d'un amic. L'ambientillo ja es pot palpar i l'amic que ens ha convidat s'ha currat un vídeo de gairebé cinc minuts per exaltar el sentiment culer i de pinya.

El Barça s'enfronta al Shakhtar en el partit de quarts i si passa podria trobar-se amb el Madrid a les semis. Però això encara queda lluny, el Shakhtar és un equip que ens ha complicat les coses altres anys i no me'n refio gens ni mica.

Dins l'imaginari de la meva colla hi ha un personatge que anomenem Enanito Shamrock, inspirat en una experiència real en un pub de Barcelona, que sempre surt especialment esmentat en els partits que enfronten al Shakhtar. L'any passat un membre de la colla va ser obligat a disfressar-se d'Enanito Shamrock en coincidència amb un partit del Barça jugat sota lluna plena. No se quina mena de vexacions hi haurà el proper partit però ja tenim l'uniforme oficial d'Enanito consistent en un barret irlandès amb barba incorporada tipus leprechaun.
Bé, després de parlar una mica de la Champions per acomplir el poc que queda de mes amb la promesa del primer post de març, us comunico que segueixo amb el PC espatllat. Sembla que el problema era més greu del que semblava en un principi i de moment us puc escriure des de l'ordinador de la Marina, des del mòbil o des del meu ordinador en "modo a prueba de fallos con funciones de red".

Per tant faré el possible per acomplir els objectius marcats pel bloc.

M'acomiado des d'aquesta pantalla 800x600 que m'està provocant un mal de cap per flipar :P

1 comentari:

Xitus ha dit...

Ooh Markus!! Ja es palpa l'ambient pronòstics :D Ara m'has fet recordar l'expressió "a prob de falls" jeje l'usava molt quan també havia de tractar amb ordinadors anteriors que no acabaven de rutllar...!