dimecres, de març 16, 2011

Ulleres fosques

Ja havia comentat anteriorment que s'ha posat de moda dur ulleres fosques per motius aliens a les molèsties causades pel sol.
No se si hi ha proliferació de malalties oculars o de garrulisme galopant però el cas és que cada dia podem veure a més gent que porta ulleres de sol en espais tancats com ara el metro i també de nit en espais oberts i tancats també com bars musicals o discoteques on especulo que el nivell visual deu ser com de Rompetechos en un dia de boira.
Suposo que la societat va evolucionant cap a un comportament solitari i agressiu on la gent evita el contacte visual cada cop més i diverses persones decideixen amagar-se darrere les lents fosques com qui es parapeta rere una barrera als San Fermines. A mi particularment, i ja em perdonareu els qui us podeu sentir ofesos, em sembla de garrulo sobrat dur ulleres de sol (i ja de pas gorra amb visera també) en espais tancats i foscs si no hi ha un motiu mèdic de per mig. Ho trobo d'unes ganes d'aparentar tremendes i que freguen el ridícul més absolut. Em fa venir ganes de riure la gent que està allí amb aquell posat tan fingidament digne amb aquelles ulleres fosques de "Ep, que sóc un paio perillós, un tipus dur". Sembla que el fenomen està més estès entre el gènere masculí tot i que també podeu veure dones que semblen la Martirio.
Fins i tot hi ha qui les du al cinema, us ho juro. Que esteu asseguts tranquil·lament a la sala esperant que comenci la pel·lícula i unes butaques més enllà veieu un paio que du ulleres fosques i penseu que ja us heu equivocat i resulta que la peli és en 3D... Finalment us adoneu que qui està equivocat és ell però no se'n adonarà mai. Seguirà tota aquesta gent lluint aquestes ulleres de sol que han perdut la seva utilitat per convertir-se en la marca de distinció d'una colla de gent que s'autoexclou de la resta amagant la mirada i tractant d'aparentar quelcom que realment no arriben a ser. Són els nous pallassos del segle XXI.

Lamentable i penós, un altre exemplede que cada dia hi ha més borregos al món.

2 comentaris:

Xitus ha dit...

Voto per aquest com el millor post de l'any!!! Completament d'acord. En alguns llocs on he treballat les ulleres de sol quan no fa sol s'estilaven molt. Un senyal prou evident.

Vaia ha dit...

Jejeje Quanta raó... moltíssimes vegades em vist aquestes persones i mai ho he entés. Jo recordo que quan tenia 16 any si anava a les discoteques de tarda ja existia la moda amb aquelles ulleres tipus mosca que es portaven... i jo anava a discoteques molt garrules... així que la moda segueixi no fa gens bé a la humanitat :D