dimarts, de febrer 15, 2011

La crisi del candau


Després de recórrer quatre xinos i una ferreteria constato que a Ripollet s'han esgotat els candaus d'una determinada mida. El motiu és el següent: al poliesportiu de Ripollet estan canviant els panys de les taquilles que fins ara eren de moneda com les taquilles dels supermercats. Ara requereixen de candau i els usuaris n'han de comprar un. Això ha provocat una onada massiva de compradors que han arrasat amb les existències dels candaus d'aquesta mida a tot Ripollet.
En tinc un que faig servir jo perquè al vestuari de nois ja no queden taquilles de moneda però en necessitarem un altre per la Marina perquè al vestuari de noies cada cop hi ha menys taquilles de moneda. La conta enrere ha començat.

El primer cop que vaig posar el candau per cert vaig tenir un problema que no podia obrir la taquilla i van haver de venir dos paios de manteniment a obrir-la. Faran negoci els xinos i les ferreteries aquests dies; si no en trobo a Cerdanyola baixaré a Barcelona a buscar el candau... quines coses!

2 comentaris:

Vaia ha dit...

Ja tiu! Com el proper dia no hagin taquilles de moneda fliparé.
Cal tenir en compte que el Poliesportiu de Ripollet te 9.000 abonats. Per sort, habitualment es veu que van uns 1.000 però si tots comprem el candau a l'hora... doncs al final s'acaben les existències...

Anònim ha dit...

es britat es una merda podrida