divendres, de febrer 11, 2011

El F.L.E.J.



El F.L.E.J. és el Frente de Liberación de Enanos de Jardín (Front d'Alliberament de Nans de Jardí). Un grup indeterminat i desconegut de persones es dediquen a "alliberar" nans de jardí. Amb nocturnitat i premeditació irrompen en jardins per segrestar els nans que els guarneixen i posteriorment els alliberen deixant-los en boscos i paratges naturals, indrets dels quals suposadament provenen.
La fotografia que heu vist la vaig prendre dijous a la nit a Sant Cugat, una de les poblacions del Vallès on més estès sembla estar el moviment, no se si per la nombrosa quantitat de cases amb jardí o per la presumpta ociositat de la vida d'alguns dels seus habitants.

Sembla ser que el moviment va començar a França a mitjans dels anys 90. A la pel·lícula Amelie hi ha referència a això amb la història del nan de jardí. No tinc jardí i per tant no perillen els meus nans, que per cert en tinc dos de petitets amb un dipòsit per regar les plantes quan marxo de vacances. Aquí Ripollet hi ha un balcó d'un pis on tenen els 7 nans i la Blancaneus, és verídic. Tots en filera. Suposo que per als del F.L.E.J. és una gran ofensa però a l'hora deu ser un repte alliberar nans d'un balcó, necessiten un membre Spiderman.

Jo proposo que s'alliberin els gossos amb jersei. Crec que és molt humiliant pels pobres animals dur roba de persona, és com si féssim portar collars de gos als humans. Fins i tot hi ha qui els hi posa xandalls amb caputxa (amb caputxa!!!) pobrets...

Llibertat pels nans! (i pels gossos amb jersei)

6 comentaris:

Vaia ha dit...

Si estic d'acord amb tu que s'ha de fer un alliberament massiu. M'encantaria veure com alliberen els 7 nans del balcó, que és com 1 tercer pis. I bé el tema dels gossos amb jersei donaria per un post a part. Saps que fins i tot hi ha spas per a aquestes mascotes? Si no m'ho gasto en mi ... en fi que molt interesant :D

Rubén ha dit...

Fa temps que penso que al meu pati interior actua un front d'aquests.
El FAME: Front d'Alliberament de Mitjons Emparellats.

Markus ha dit...

Al nostre pati es on s'alliberen tots aquests mitjons Ruben. Mitjons, draps bruts, bricks, pinces, papers, bolquers... el grup s'anomena F.V.G. Front de Veins Guarros :P

Rubén ha dit...

No, no no parlem del mateix.
No hi son a la part de baix (q per sort esta tancada y no es de cap vei)

El misteri està en que crec que deu haver una extrana organització que fa cambis de parrelles de mitjons.
Perque a la cistella de la roba bruta van junts, quant els fico a rentadora son dos iguals, però quant els agafo de la corda... ostres son diferents!!

No se, igual es un tema de promiscuitat entre mitjons...

Markus ha dit...

A casa també tenim casos de mitjons desapareguts. Potser caldria un "quien sabe donde" de mitjons.

"-Tenemos el caso de esta familia de Ripollet. Hace dos años uno de sus calcetines gemelos Adidas se fue a la lavadora como todos los jueves. Sin embargo, ese jueves no sería como los demás. El calcetín jamás regresó al tendedero. Hay testigos que afirman haberle visto entrar en el tambor de la lavadora pero su pista parece perderse allí. La familia vive destrozada desde entonces sin conocer el paradero de su calcetín. Vamos a mostrar una imagen virtual del calcetín tal como sería actualmente, tdos años después. Si algun espectador cree haberlo visto le rogamos se ponga en contacto con el programa a través del teléfono que ponemos a disposición de todos ustedes."

:P

Vaia ha dit...

Si si la familia està destrossada pel cas dels mitjons perduts...qui sap on?