diumenge, de febrer 20, 2011

Galeta endevina


Aquest migdia, després de dinar, la Marina i jo hem menjat una galeta de la sort respectivament. El resultat ha estat el mateix per tots dos. La nota deia "Aquesta nit, el destí t'ofereix una sorpresa". El primer que m'ha vingut al cap ha estat l'anunci de Kinder Sorpresa, que darrerament em fa molta ràbia la cançoneta i se'm clava al cervell. Espero que la sorpresa no hagi de ser un Kinder Sorpresa perquè no en tenim a casa i avui és diumenge, per tant hauré d'anar fins l'Opencor a comprar-ne i em fa mandra.

Quina sorpresa pot haver la nit del 20 de març de 2011? Que s'acabi O.T.? Impossible, ja ho han avisat i no seria sorpresa... Que no s'acabi!! Això seria una sorpresa! Poc interessant per mi però ho seria. Potser a la sèrie d'Antena3 "Los Protegidos" ens sorprendrà dient que no ha mort "Don Andrés" (que no és Iniesta), tot i que seria una sorpresa fluixeta també...
No hem comprat loteria així que no ens pot sorprendre cap premi econòmic... Són unes galetes del Lidl, per tant no confio en que sigui una sorpresa de categoria... potser la sorpresa serà que les galetes en si ens estan gestant una indigestió que aquesta nit ens proporcionarà una diarrea de cavall. Sorpresa!! Uhmmm esperem que no sigui això.

Demà us explicaré en que ha consistit la sorpresa de la galeta o si finalment resulta que la sorpresa, és que no hi ha sorpresa.

Molta sort per tots vosaltres!

2 comentaris:

Xitus ha dit...

Jon Bakero tornarà a l'elit del futbol. Perdó, he dit tornarà? Ingressarà.

Mar ha dit...

Ens pots dir ja si va haver sorpresa o no?