dimecres, de febrer 09, 2011

El gos-sèpia


Recordo un sketch de La Trinca on un home entrava en una botiga d'animals interessat en comprar un gosset i el venedor li treia una sèpia de dos metres. El client refusava la sèpia i el venedor feia veure que la retornava a la rebotiga però acte seguit tornava a sortir amb la sèpia assegurant que era un gosset. El client no se'l creia perquè veia una sèpia i el venedor entrava i sortia diversos cops amb la mega-sèpia fins que al final aconseguia enganyar al client fent el so de bordar amb la boca simulant que era la sèpia.
És un gag que m'encanta i tot i que he intentat veure si algú ho havia penjat al youtube no he estat capaç de trobar-lo (des de aquí faig la crida per si algú pot fer-ho seria una gran troballa). Molts cops m'he sentit com el client de la botiga, veient que t'intenten encolomar la mateixa jugada un cop rere altre fins que al final te la colen. No passa constantment?

En quantes ocasions li heu demanat al perruquer que us faci quelcom diferent i us ha acabat fent el pentinat-sèpia de sempre?
Quantes vegades heu votat un partit polític que us promet això i allò i al final ha sortit amb la mateixa sèpia de l'altre legislatura? (Sospitosament semblant a la sèpia d'altres candidats)
Quants cops els seguidors del Real Madrid han demanat un equip campió i la directiva del seu club els ha ofert any rere any la mateixa sèpia de merda? (una sèpia cada cop més cara però una sèpia al cap i a la fi)
No esteu cansats de contractar la tarifa Gosset de Orange i descobrir que esteu pagant la tarifa Sèpia? (Ni Delfín, ni Ardilla ni punyetes, totes acaben sent la tarifa Sepia)
Fins i tot a alguns de vosaltres us hauran presentat algun gosset que ha resultat ser una sèpia.

Solidaritzem-nos plegats, damnificats dels gossos-sèpia. Junts combatrem aquesta injustícia. Deixo aquesta entrada disponible per tots vosaltres perquè denuncieu totes les ocasions en les que us han colat sèpia per gos.

Ànims!

2 comentaris:

Vaia ha dit...

La veritat és que m'ha fet reflexionar perquè a tothom, en una ocasió o altra, ens ha donat aquesta sensació de que ens venen un gos-sèpia. L'únic que et puc prometre és que la perruquera intentarà fer-te un pentinat que no sigui sèpia :D. MUAK

Mar ha dit...

Els hotels sèpia són un clàssic.