dimarts, d’abril 29, 2008

La gallina meravigliada

Aprofito aquest espai internautic per denunciar una cosa que feia moooolt de temps que volia treure a la llum. S'ha comentat molts cops però avui jo us porto les proves irrefutables d'un dels plagis més escandalosos de la nostra infància.

LA GALLINA TURULETA
VS
CACAO MERAVIGLIAO


Que va ser primer, l'ou o la gallina? Cacao Meravigliao o La Gallina Turuleta? Si no vaig errat la cançó de Cacao és posterior i va ser composada per un paio italià, segurament durant l'època daurada de Tele5. Sigui com sigui, escolteu les dues cançons i jutjeu vosaltres mateixos!!


Cacao Meravigliao


La Gallina Turuleta


Us aconsello que feu l'exercici següent. Comenceu cantant la tornada de cacao meravigliao i acabeu amb la de la gallina turuleta. Aconseguireu algo semblant a: "Cacaooooo Meravigliaoooo ha puesto un huevo ha puesto dos ha puesto treees". Quina vergonya... Un altre dia podriem discutir que va ser primer, La Gallina Turuleta o La Gallina Turuleca, ja que hi han dues versions de la cançó, suposo que per a que no discuteixin els fans del Miliki.

Ben aviat un altre plagi famós: El Gegant del Pi vs Escarabat Bum Bum

S'acomiada un fan del basketworld ;-)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ei,

ja era hora que aquesta gran veritat sortís a la llum. A mi m'he impossible començar a cantar el cacao sense acabar amb la gallina.

I el gegant bum bum és l'altre gran plagi de la història que veig que tens pendent de publicació...El gegant bum bum ara oli posa-hi balla ...(mmm...)

Markus ha dit...

Síiii! Veig que també havies detectat aquests plagis descarats!

"El gegant bum bum ara oli posa-hi balla" <- m'ha encantat jejeje

Merci pel comentari! :D

Anònim ha dit...

Ostres! Aixo ho has de treure a la llum! Es un escandol mes gros que Mili vanilli (o com s escrigui) i que lo del tongo de la Masiel!!!! Quina vergonyaaaa!!
;P

Markus ha dit...

Siii! Ja ho pots ben dir!! Ei flani, a veure quan fem un rrr i ens posem al dia! ;-)

Fins aviat!