dijous, d’abril 10, 2008

Panik

M'ha costat un munt de pràctiques peeeerò, finalment he aprovat l'examen de conduir a la primera. Això va ser dimarts, i com que aquests dies estic de bon rotllo, aprofitaré per posar-vos música. Ja us havia posat fa temps un videoclip de Wir Sind Helden i avui us en poso un altre de mooolt vaquipollo*. Espero que us moli!

Wir Sind Helden - Endlich ein grund zur Panik


* friki, rar, original.

6 comentaris:

DaeConE ha dit...

Muchísimas felicidades!!! Qué bien!
Vaquipollo: palabra que debo introducir en mis conversaciones de alta sociedad inmediatamente!
FELICIDADES!!

Markus ha dit...

jajajajaja Eso, eso! Introdúcela que es una palabra que inventamos hace tiempo la flani y yo y debería estar en boca de todo el mundo! :P

Anònim ha dit...

Felicitats per el carnet de conduir!!!Wow a la 1era esta molt be!!!!

Ja casi fara un any que ens vem inventar la paraula vaquipollo! Molt bona la definicio, amb asterisc i tot! Potser s acaba propagant de blog a blog i acaban introduint la paraula en el diccionari Pompeu Fabra!!
Aquest video es molt xulo, el terme vaquipollo esta utilitzat correctament :P. Ja el coneixia, la ciutat de fons es Berlin. Mola quan el noi l ataca tirant rajos per els ulls!

Fins aviat! :)

Markus ha dit...

Gràcies! Ostres, ja fa un any... Com passa el temps! A mi també m'agrada molt quan el noi li llença rajos pels ulls i quan aquest mateix noi es transforma en superhelden al camp de golf jajajaja Tenen videoclips bastant vaquipollos en general els Wir Sind Helden, tard o d'hora en posaré algun altre al bloc :-)

Per cert, ja falta menys per la triskaidekaphobia :P

DaeConE ha dit...

Oye necesito un estudio morfológico exhaustivo de la palabra "vaquipollo"! origenes?

Anònim ha dit...

si! falta molt poc per la triskaidekaphobia!! quina memoria!!jejeje. Dintre de poc podrem fer un diccionari vaquipollo-catala, catala-vaquipollo amb les nostres paraules!!! Fins aviat!