dimarts, de juliol 31, 2007

Ooooh... quins records!

Avui parlava amb una amiga sobre sèries de televisió que veiem quan erem petits. Hem recordat uns dibuixos en els que sortia una mena de rinoceront que disparava boles de foc i una mena de fantasmes de goma... i m'ha costat un ou però ho he trobat!! Eren "Los Herculoides", una mena de supergrup de herois entre extraterrestres i prehistòrics... Aqui us deixo la Intro.

Los Herculoides


De propina us deixo això:

V


Buck Rogers

7 comentaris:

Días de limón ha dit...

V, mi serie favorita no animada. Me lavolví a tragar cuando la repusieron en Cuatro, me levanté este año pasado a las 8 de la mañana los fines de semanas para ver las aventuras de Donovan, Julie, la Niña de las Estrellas, etc. Pero lo mejor de esta serie, y nadie me lo podrá negar, es Diana, mi tocaya, la más mala entre las malas, Jane Badler (aún de mayor esta buenorra). Dicen las malas lenguas que hizo películas porno.

Días de limón ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Días de limón ha dit...

Uno de mis sueños es disfrazarme de visitante, con esos monos, esas gafas de sol y sobretodo esa pistola laser...

Anònim ha dit...

El youtube es la ostia!!!Quants espai mig borrosos del nostre cap ha recuperat!!!Visca el youtube!!!Doncs la veritat es que, m imaginava algo aixi...quan hem vas dir lo del balndiblub i el rinocero...si que ho habia vist...i el buck rogers tambe..Jo tambe el vaig trobar en el Youtube ;)...la veritat es que la intro te algo en comu amb el salt cuantic, no?

DaeConE ha dit...

El blandiblub ese, qué recuerdos! Ni sabía q se escribía así!
Ariel, ahí te quiero ver vestida de mono rojo jeje

Anònim ha dit...

Per cert...com has pogut trobar Los Herculoides? Buscant al youtube blandiblub i rinoceronte? :)
Ets el detectiu del youtube!!

Markus ha dit...

Que vaaa Los Herculoides els vaig trobar gràcies al google buscant:

dibujos rinoceronte cuerno

O algo aixi... i vaig trobar alguns forums on gent recordava vagament la sèrie però ningú en coneixia el títol. Finalment algú comentava que recordava que un dels personatges es deia Thandor. Vaig buscar per Thandor al google imatges però res... en canvi se'm va ocorrer buscar Zandor i llavors si. Es va fer la llum i van apareixer Herculoides per tot arreu. Un cop descobert el títol només vaig haver de buscar Herculoides al Youtube :P

La cosa en comú és que a el salt quantic crec que el paio també sortia amb els braços extesos en la màquina que treia fum al seu voltant aquella i anaven passant les imatges de les seves vides (es possible? podria buscar-ho ara al youtube però em fa mandra :P després ho miro jejeje)

Jo vull un blandiblub d'aquells pare i fill, son genials jajaja

Benvinguda al bloc flani-pollo :P