dimarts, de desembre 05, 2006

Regals alternatius

En tots els aniversaris dels amics, sempre intentem tenir com a minim 2 regals. Un és l'oficial, conjunt entre tota la colla, i l'altre és sempre quelcom alternatiu. Una cosa en clau d'humor normalment. Sol ser algo improvitzat en l'ultim moment, una idea fugaç sorgida de sobte mentres estem comprant el regal seriós, o alguna anada d'olla particular d'algú en un moment brillant d'inspiració. En aquest aspecte ens agrada superar-nos cada cop. Així doncs hem fet regals molt diversos, desde un pot de "blandiblub" a un videoclip casolà, passant per diversos muntatges de photoshop i aquest cap de setmana passat, una cançó composta i dedicada en exclusiva.
Jo d'alguns aniversaris recordo més el regal alternatiu que el regal principal. Sovint costa més trobar aquest regal alternatiu que el principal, i és per això que jo reclamo la importancia d'aquest segon obsequi, en el que mai pensem fins l'ultim moment, però que sovint deixa tanta empremta com el primer.

3 comentaris:

Vivo sin vivir en mi ha dit...

totalment d'acord. el mes passat va ser el meu cumple i els colegues em van fer, basicament, nomes regals alternatius. autentiques parides, pero el que vaig riure i encara ric quan ho recordo ... i el que riure! aixo ja no m'ho treu ningu!!

DaeConE ha dit...

Es q Lisa, regalarte libros infantiles para aprender a lavarte los dientes y esas cosas... tiene guasa!
Es verdad, regalar a los q amas y recibir regalos de los q te quieren siempre es muy bonito y realmente nunca importa lo q ha costado ejem bueno, el navegador GPS costó muuucho en los 2 sentidos :P

Vivo sin vivir en mi ha dit...

mis regalos molaron qe te cagas!! a ver si no es buenisimo lo de los sonajeros? y el pastel/sombrero? con velas y todo!! son esas cosas que mola tenerlas pero que uno por si solo evidentemente no se compra. Porque vamos, te vienen con una cuberteria o con un juego de ollas y te dan ganas de matar a alguien! o no?
Por cierto, llega navidad y yo sin curro... me parece que warihard se tendra que conformar con una lisa con lacito en la cabeza...