dimarts, de gener 01, 2008

2008


És any nou, els salts de Garmisch Partenkirchen ho corroboren. Crec que no seria el mateix sense llevar-se el primer dia de l'any a quarts d'una i posar la tele per veure els salts d'esquí.
Parlant de rituals d'any nou, l'any passat en vaig començar un fotografiant la primera sortida de sol de l'any. Aquest 2008 he repetit amb aquesta imatge. A priori es pot dir que no resulta tan espectacular com la de l'any passat però no us deixeu portar per primeres impressions. Jo crec que la fotografia mostra sobretot un cel net i clar, sense nuvols i ple d'energia. Una energia que espero se'ns encomani a tots i faci d'aquest 2008 que comença, un any inoblidable. Us desitjo a tots un molt bon any nou, i que per molts més anys puguem seguir comentant-nos i passant bones estones. FELIÇ ANY NOU!

3 comentaris:

DaeConE ha dit...

Eso eso! Mucha energía positiva! Buenísima entrada de año, a pesar de los que tengáis que trabajar como la menda...

Anònim ha dit...

Eoooo! Bon any!!! crec que comparant les dos fotos...m agrada mes la d aquest any...hi ha com unes llums a la torre agwar o com es digui, es a dir el condo...que molen...
Ei per cert el teu mapa sembla que se li ha encomanat el sarampio tambe! ;P
Cada dia hi ha mes punts! Bon any tambe als altres punts!
Fins aviat! :)

Markus ha dit...

Ei, bon any! Tinc l'ordinador espatllat i no se si podré connectar gaire els próxims díes. Ja us aniré donant noticies. Recordeu-me que faci una entrada sobre la maledicció peruana. Adeuuu!