dijous, de gener 17, 2008

Around the world

Ho he aconseguit. Tot i no tenir els records de visites del bloc de la Daecone, puc presumir al menys d'haver arribat als 5 continents :-D Les últimes visites arriben desde:
-Dallas?
-Nova York?
-Salvador de Bahia?
-Buenos Aires?
-Torí?
-Praga?
-El Cairo?
-Kyoto?
-Sydney?
A vegades m'agradaria que el mapa aquest fos una mica més precís, només puc tractar d'endevinar... També veig que han augmentat les visites desde la zona de Castella-Lleó, juraria que prop de Burgos.
Sempre em pregunto que anirien buscant aquests visitants per acabar trobant aquest bloc. Em faria ilusió que algun dia un visitant anònim deixés algun comentari. Sigui com sigui gràcies als que llegiu i comenteu de forma habitual.

P.S.: Ben aviat, un nou vídeo de collita propia que encara no sabem si els de youtube ens deixaran penjar. Estareu informats.

7 comentaris:

DaeConE ha dit...

Otia como molas! Pues a mi se me resisten algunos continentes snif snif ;)

Markus ha dit...

Gana el que conquiste el Polo Norte ;-)

DaeConE ha dit...

O como tú una vez dijiste, gana al que se le aparezca un inquietante punto rojo en medio del océano. Teniendo en cuenta nuestro bagaje vital, lo más probable es que sea a ti a quien se te ilumine el punto rojo en el agüita debido a tus relaciones con expedientes-x de duchas asesinas y maldiciones peruanas... ji ji q mala soy. Que conste q en otras circunstancias a mi me visitaría un psicópata que sabría donde vivo con el gaferio que tengo! Es que soy bastante gafe :(

DaeConE ha dit...

No, mejor dicho, en vez de gafe soy una persona que fácilmente se ve envuelta en situaciones de rídiculo extremo y facilito la mofa ajena! Eso eso!! :((

Markus ha dit...

No te preocupes, yo también me siento ridículo muchas veces y lo paso fatal jejeje

Anònim ha dit...

Ostres que fort! T imagines que apareix un punt on els others!? Wow quina po!Parlant de illes perdudes... Dintre de poc continua lost!Be, en realitat avui comencsa la 4rta!!!!

Markus ha dit...

Sí! És cert!! Quina emoció oi? Si s'acaba la vaga de guionistes potser tindrà més de 8 episodis :P