diumenge, de novembre 25, 2007

El nostre gosset de les praderies

Si fa temps us vaig mostrar diverses versions que corrien per internet del vídeo del gosset de les praderies, ara us porto la nostra pròpia versió.
Salut i abraçades.

L'autèntic gosset de les praderies

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!Ostres esta bastant aconseguida la cara de "ardilla" que fa aquest noi jejeje. M'ha semblat veure cabell arissat de color taronja??Es el pallasopuntades, es en teo, es en Paste o es una mosca? Ei pero abans de Nadal hi haura una altre puntada, no? Zai Jian!!

Markus ha dit...

Doncs sí... per cert, la cara del noi és anterior al boom del gosset de les praderies.
Certament hi ha la perruca taronja al costat. La foto és del mateix dia en que vam fer el primer Puntada als Ous. Si les coses van bé hi haurà puntada nadalenca, però ja veurem.
Zai Jian!

Markus ha dit...

Veig que hi ha una visita anònima prop de Roma, quina gràcia... Per quin tema s'interessaria?

Per cert Flani, ni hao ma? l'altre dia vaig veure el teu vídeo de la roba i al cap de mig minut em vas començar a col·locar com si fossis una mena de droga jajajaja :P Zai jian, maca! (maca en català, no fos cas que en xinès sigui una mena d'insult com vaca en japonès :P)

DaeConE ha dit...

Al principio pensaba q era Arturo Valls el gosset de les pradèries!
Mola el trozo de peluca jejeeeee

Markus ha dit...

:-O Arturo Valls, ya no podré mirar del mismo modo a mi amigo después de esto. La peluca se estrenó de modo oficial ese día, que bonita forma de hacerlo :P