dimecres, de desembre 02, 2009

Que surtin els números

Ara mirava el blog, i si l'any passat vaig penjar 33 entrades, aquest any en porto només 6... Són cifres molt tristes però és el que hi ha. Ara fent números i veient que estem a dia 2 de desembre i d'aquí res s'acaba l'any he descobert que puc trampejar les cifres si aconsegueixo escriure una entrada al dia. Ei! Estaria bé!

El cas es que aquesta és la primera i fixeu-vos si mola que si n'escric més d'una diaria estaré batent records i sobre el paper aquest 2009 haurà estat molt més prolífic que l'anterior. Qui deia que s'havia mort el blog? ehem ¬¬... Ja em direu d'aqui 3 o 4 dies si la cosa ha tornat a caure en l'oblid... Per cert, on son els meus lectors i lectores? Potser no hauria d'haver començat el retorn d'en cricket amb l'entrada de la cançó hungaresa del suicidi... Si us plau, doneu senyals de vida o em preocuparé :P

Una abraçada i comença la conta enrere!

4 comentaris:

Xitus ha dit...

Ànim Markus,
tot i que és difícil ser constant en això de penjar posts. A vegades te'n canses i tot...O no saps ben bé què dir.
En fi, a veure si pots tirar el repte endavant. Tan si ho aconsegueixes com si no, ho celebrarem amb unes semfibar. Ho celbrarem amb unes pukinuki. Ho celebrarem amb unes CERVESES!

Markus ha dit...

jejejeje, i tant! però segur que no seran GRATIS! :P

Una abraçada!

DaeConE ha dit...

Qué agradable sorpresa! Hay vida en el blog de cricket!!! :))))

Markus ha dit...

Sip, todavía está por ver si se trata de vida inteligente :P